splitup.blogg.se

2014-09-30
00:17:33

Senaste veckan

Hejsan killar och tjejer... Eller det är nog till mestadels tjejer. 

I alla fall. Jag har inte bloggat på ett tag så jag tänkte att det skulle vara bra ett bra tillfälle att göra det. Jag har ingen aning om när jag bloggade sist för att jag har inte haft tid att tänka på det... Haha. I alla fall så fick jag brysitis i axeln här om veckan vilket gjorde att jag inte fick träna på 7 dagar. Det sög ju EN HEL DEL! Nu när jag har satt igång igen så är det FULL FART, eftersom tävlings säsongen närmar sig med dunderfart! Det är stenhårda träningar, jag höll på att spy i lördags. Efter en timmes bygg så bestämde dem sig för att vi skulle ta en springtur... I TRETTIOFEM GRADER VARMT.... Ni hörde rätt. Och därefter så kom två timmar intensivträning och fys... Oj vad det sög.

Efter träningen så åkte jag till pappa med Mia. Jag hon och han åkte och kollade på bio och åt på subway. Det var en bra avslutning på dödens dag. I söndags så sov jag, och skypade med Moa och Petra i hel TRE TIMMAR! Det var så mysigt! Därefter skrev jag en engelska uppsats. 

Denna vecka har jag extra träningar för vi ska få våran pyramid, sedan så är det prov imorn och 4 uppsatser denna vecka, och såklart läxa varje dag. Oj så kul. Selena kommer hit på torsdag och så får vi se om jag och Carli hittar på något i veckan. 

Kussimuss
Efter springturen, ok vad jag ville spy när vi tog detta foto, älskar mitt lag så otroligt mycket!