splitup.blogg.se

2014-06-30
16:21:00

what the hell

Oh shieet, denna vecka har gått sjukt snabbt och har gjort så sjukt mycket skoj. Träffat på massa gamla goda vänner och även nya vilket alltid är roligt! Jag tror aldrig jag har festat så mycket på en vecka som jag har gjort nu, haha kan väl börja med att berätta lite vad jag gjort. 
 
Onsdag - På kvällen drog jag & Moa till Ines för hon hade en födelsedags träff/fest/krök eller vad man ska säga, där var även Jessi, Lisa, George, Max, Rissler, Anton osv vilket var sjukt kul så minglade runt där ett tag, senare runt 11 eller vad klockan nu var så drog alla tjejer vidare till en annan fest 10 minuter bort, vi var hos någon Felix och där kände vi inte oss lika välkommna av alla brudar vilket inte är så ovanligt men också något av det värsta jag vet, så jag & Jessica min broder drog till donken istället haha. Senare kom alla dit och efter det hamnade jag, Ines & Madde hos Felix igen? Haha, wtf. Där var även Elias, Felix, Basse & någon till. Där ifrån drog vi runt 4 och somna direkt när vi kom hem. Lyckad kväll!
 
Torsdag - Hängde med Annie, Alma, Adrian & Panna hela förmiddagen och bara myste. Senare på kvällen drog jag mig till Jessica för vi skulle fixa oss tillsammans till Vilhelms fest. Vi drog dit runt 10 om jag minns rätt och träffade sjukt många goa människor där, alla badade och bara hade det trevligt. Runt 2 kände jag för att dra hem eller ah, slutade med att jag sov hos Mr. X. Sjukt random men lyckad kväll!  
 
Fredag - Åkte hem runt 12 skit stressad för att jag hade tandläkartid vid 1 och bussarna går inte ofta i svinninge, alltså verkligen typ aldrig. Kom i alla fall i tid till tandis så fixa dem några små grejer och senare mötte jag upp Jessi & Lajs i Täby så tog vi en mysig fika och snackade om allt som hade hänt, vilket är det bästa jag vet.. lite gossip sådär haha. Efter det drog Jessia & Lisa hem så mötte jag upp Annie och vi drog svinninge för att möta upp Bea, Julia & Alma för att hänga lite extra efter som att Annie skulle till Spanien på lördagen. Lika najs som vanligt!
 
Lördag - Var jag med Alma, Julia & Bea hemma i Svinninge hela dagen om hade skit kul som alltid. Sov hos Bea också! Mysiiiigt som vanligt. 
 
Söndag - På morgonen gymmade jag & Bea och gjorde lite annat mys. Sen på kvällen var det fest igen hos Felicia bror, Jag & Davabror fixade oss hos mig och shit var stressigt det blev helt sjukt. Men vi tog oss dit i alla fall och där var det sjukt mycket folk vilket var så jävla kul. Massa kaos som vanligt men många nya minnen skapades ju kan man lugnt säga. Dava, Christian & Dogge sov hos mig men jag med mamma, haha. Jävligt lyckad kväll! '
 
 Idag - Nu ligger jag här på soffan typ precis vaknat men foten upp i luften för den skadade jag rejält igår kan jag verkligen säga. Julia älskling kom precis hit och snart kommer Moa. Idag blir det bara att chilla för jag är fan inte på topp.
Ska mysa med dessa ikväll ↑
 
Kramis